managenewlogowhite
20. september

CIO Forum: Skyløsninger

Formiddagskonferanse – Epicenter Oslo

Dato: Onsdag, 20. september 2023 kl. 8:00

Gjør deg klar for en fordypning inn i skyteknologiens verden. Få innsikt i ekte historier fra bedrifter som har tatt skrittet mot skyløsninger, og lær om hinderne de kom over under reisen. Utforsk kritiske betraktninger ved flytting til skyen og avdekk mulighetene som følger med i denne moderne tidsalderen.

Den teknologiske transformasjonen har ført til store forandringer for IT-sektoren i Norge. Det handler nå mindre om å kjøpe og vedlikeholde systemer, men mer om å utnytte kontinuerlige tjenester. Det handler ikke lenger bare om å holde systemene i live; IT har blitt en katalysator for innovasjon og strategisk vekst i bedrifter. Med dette endres også hvordan IT-teamene settes sammen og fungerer.

Mange eksperter er enige om at spørsmålet er «når» og ikke «om» en bedrift bør vende seg mot skyen. Dette skyldes fordelene med et stadig oppdatert systemlandskap, beriket med alt fra store datamengder til kunstig intelligens.

 

Skysvinn: Forsvinner pengene fort når du «flytter» til skyen?

Presentert av Rolf Frydenberg, daglig leder i Manag-E Nordic.

Ifølge en studie publisert av Forbes 4. april 2022 var mer enn 30 % av skyforbruket i 2021 bortkastet eller ineffektivt. Over 80 % av IT-sjefene som ble spurt, hadde ennå ikke oppnådd de forventede forretningsfordelene ved å migrere til skyen.

På denne bakgrunnen setter vi i dette foredraget fokus på kostnadssiden av skytjenester, og hvordan du oppnår kostnadseffektiv og optimal bruk av skytjenester. Vi presenterer FinOps, som ikke er en forkortelse for «Financial Operations», men et sammendrag av «Finance» og «(Dev)Ops». Dette understreker essensen i FinOps, som er kommunikasjon og samarbeid mellom forretnings- og ingeniørteamene.

 

Viktig Informasjon:
  • Sted: Epicenter Oslo, Edvard Storms gate 2, 0166 Oslo
  • Tid: 20. september 2023, kl. 08.00-12.00
  • Påmelding: Via registreringsskjema

 

Gikk du glipp av konferansen, men er interessert i presentasjonen?

Last ned presentasjonen fra konferansen

 

FOREDRAGSHOLDER

Rolf Frydenberg

Rolf Frydenberg er daglig leder i Manag-E Nordic AS og en av grunnleggerne i selskapet. Han har over 40 års erfaring fra IT-bransjen. Han har gjennom mange år bistått store virksomheter med komplekse IT-prosjekter, både implementeringer og evalueringer (inklusive benchmarking). Rolf er en ettertraktet foredragsholder og har stått på talerstolen i flere land i Europa samt i USA.

rolf transparent
OM OSS

Vi leverer IT-verktøy og tjenester for digitalisering, automatisering og overvåking

Ved hjelp av markedsledende produkter og erfarne konsulenter bistår vi kunder å effektivisere og styrke sine tjenester.

Manag-E har sertifiserte konsulenter innen Service Managment og IT Operations Management med lang erfaring fra implementerings- og endringsprosjekter, samt integrasjon med forskjellige løsninger.

Vi er Micro Focus Gold partner, den største Micro Focus Services Integrator (SVI) partneren i Norden og ble utnevnt til Northern Europe Channel Partner of the Year i både 2020 og 2021.