logo_mid2
Lederseminar

AI: lederens nye våpen?

Uventede muligheter i forretningsutvikling og skytjenester.
Torsdag 25.mai – fra kl. 13.30

starter hos Louise på Aker Brygge med påfølgende middag på Dyna Fyr

Møt ekspertene

Magnus Revang er Chief Product Officer i OpenStream, et amerikansk AI selskap med kontorer over hele verden. Han er tidligere Research Vice President i Gartner, som første og eneste norske analytiker - hvor han dekte AI, Chatbots og UX. Magnus har holdt foredrag på alle kontinenter, og hatt åpningsforedraget på mange internasjonale konferanser. Han leverer et realistisk syn på teknologi, med en balanse mellom optimisme og pessimisme, og med en forståelse for hva selskaper kan og ikke kan gjøre.
Magnus Revang

Chief Product Officer
OpenStream.AI

Jan-Olav har vært administrerende direktør i SAS Institute Norway, konserndirektør for SAS Institute Europa, Midtøsten og Afrika, med-gründer og partner i Fornebu Consulting AS, IT-direktør og finansdirektør/økonomidirektør i AS Vinmonopolet og medlem i Statens Digitaliseringsråd siden 2016. Jan-Olav er arbeidende styremedlem i Orbify.ai og har andre styreverv.
Jan Olav Styrvold

Styreleder
Orbify.ai

Rolf Frydenberg er daglig leder i Manag-E Nordic AS og en av grunnleggerne i selskapet. Han har over 40 års erfaring fra IT-bransjen. Han har gjennom mange år bistått store virksomheter med komplekse IT-driftsprosjekter. Rolf er en ettertraktet foredragsholder og har stått på talerstolen i flere land i Europa samt i USA.
Rolf Frydenberg

Daglig leder
Manag-E

Jacques Conand er Senior Director of Product Management for Enterprise Service Management i Open Text. Jacques har over 20 års erfaring fra bransjen og en dyp forståelse av landskapet for bedriftsprogramvare og har jobbet med virksomheter i alle størrelser, fra oppstartsselskaper til Fortune 500-selskaper.
Jacques Conand

Product Director
OpenText

Ørjan Slotterøy er Leder for strategisk virksomhetsstyring i Avinor og er prosessdriver for strategiimplementering gjennom konsernets prosesser for virksomhets- og risikostyring. Han er pådriver for strategisk koordinering på tvers av konsernets enheter og nivåer, og bistår ledere løpende på strategiimplementering, styringsinnhold og sammenhenger. I tillegg har han hatt ulike lederstillinger innenfor både privat og offentlig sektor.
Ørjan Slotterøy

Leder for virksomhetsstyring
Avinor

Anders Holte er en svært erfaren teknisk leder. Hans forrige rolle var som daglig leder i Strategy Orchestrator, som nå er en del av InXight. Tidligere har han også ledet BWise Applications og Crosscode AS. Han har bidratt til vekst i selskapene Autonomy, FAST Search & Transfer og jobbet i store selskaper som Cognite og Microsoft.
Anders Holte

Chief Technological Officer
InXight

Agenda

Dette er en eksklusiv event kun for inviterte, for å gi deg muligheten til å nettverke på best mulig måte med andre deltakere og talere.
Kl.13.30
Registrering og kaffe
Kl.14.00
Velkommen til fremtiden

Jan Olav Styrvold, Styreleder Orbify.ai

Kl.14.20
AI-revolusjonen – Mulighetene for bedriftene

Magnus Revang, Chief Product Officer, Open Stream AI

Kl.15.00
AIs rolle i Enterprise Service Management – blir løsningene i ESM smartere?

Jacques Conand, Product Director, Open Text

Kl.15.40
Pause
Kl.16.00
Hvordan styres strategiske endringsprosesser i Avinor?

Ørjan Slotterøy, Leder for Virksomhetsstyring, Avinor
Anders Holte, Chief Technological Officer, InXight

Kl.16.40
Skytjeneste er ikke gratis – kan man få kontroll med kostnadene og bruken?

Rolf Frydenberg, Daglig leder, Manag-E Nordic

Kl.17.20
Avslutning og oppsummering

Jan Olav Styrvold, Styreleder Orbify.ai

Avreise til Dyna Fyr med båt fra Aker Brygge
Middag på Dyna Fyr

Om arrangøren

Manag-E Nordic leverer IT-verktøy og tjenester for digitalisering, automatisering og overvåking

Ved hjelp av markedsledende produkter og erfarne konsulenter bistår vi kunder å effektivisere og styrke sine tjenester.

Manag-E har sertifiserte konsulenter innen Service Managment og IT Operations Management med lang erfaring fra implementerings- og endringsprosjekter, samt integrasjon med forskjellige løsninger.

Vi er Micro Focus Gold partner, den største Micro Focus Services Integrator (SVI) partneren i Norden og ble utnevnt til Northern Europe Channel Partner of the Year i både 2020 og 2021.