logo_mid2
Gratis webinar 23. mai

SMAX: Den fremtidsrettede ESM-løsningen!

Frigjør bedriften fra ineffektive og begrensende løsninger.

Dato: 23.mai  kl. 10:30-11:00

Er du klar for en ESM-løsning som gir deg innebygd AI, enkel kodefri konfigurasjon og SaaS-fleksibilitet? Da bør du ikke gå glipp av vårt eksklusive webinar 23. mai! Vi inviterer deg til et inspirerende webinar om SMAX, som vil vise deg hvordan du kan gjøre IT- service management (ITSM)  raskere, enklere og smartere.

SMAX effektiviserer og forbedrer ITSM-praksisen, øker produktiviteten, reduserer feil og optimaliserer brukeropplevelsen.

Plattformen vil  revolusjonere ITSM i din organisasjon. I dette webinaret vil vi utforske de viktigste funksjonene og fordelene ved SMAX.

 

Webinaret vil demonstrere de viktigste poengene med SMAX:
  • Kan kjøres på offentlig sky: Gir fleksibilitet i valg av skyplattform og mulighet for enkel integrasjon med eksisterende skytjenester som Microsoft Azure og Amazon Web Services (AWS).
  • Automatisering av enkle prosedyrer/oppgaver og avanserte prosesser.
  • Kodefri og versjonsfri konfigurasjon: Forenkler tilpasning og reduserer ventetiden for nye funksjoner, slik at sluttbrukerne kan dra nytte av de nyeste innovasjonene raskere. 
  • Moderne brukeropplevelse: Forbedrer produktiviteten og effektiviteten til brukere ved å tilby moderne analyseverktøy, automatisering og smarte oppslagsmuligheter. 
  • AI og «Hot Topics»-analyse: Gir sluttbrukere bedre kontroll og innsikt i prosesser, slik at de kan ta mer informerte beslutninger og forbedre IT-tjenestehåndteringen.

 

Meld deg på webinaret i dag for å oppdage hvordan SMAX kan transformere ESM i din organisasjon og hjelpe deg med å oppnå enestående resultater. Vi gleder oss til å se deg der!

For mer informasjon og påmelding, følg linken. Takk for at du viste interesse!

KURSHOLDER

Terje Mognes

Terje er leder for pre-sales i i Manag-E Nordic og er en av grunnleggerne av selskapet. Med over 30 års erfaring innen IT-bransjen har han ledet flere prosjekter for å hjelpe virksomheter med å implementere innovative løsninger for å optimalisere deres IT-avdelinger. Terje har en dyp forståelse for teknologi og har utviklet sin ekspertise innen IT-drift og Service Management. Terje er lidenskapelig forkjemper for å ta i bruk teknologi for å forbedre virksomheter og effektivisere arbeidsprosesser. Han har unik evne til å lytte til kundenes ønsker og behov, og deretter skape skreddersydde løsningsforslag.

terje-round
OM OSS

Vi leverer IT-verktøy og tjenester for digitalisering, automatisering og overvåking

Ved hjelp av markedsledende produkter og erfarne konsulenter bistår vi kunder å effektivisere og styrke sine tjenester.

Manag-E har sertifiserte konsulenter innen Service Managment og IT Operations Management med lang erfaring fra implementerings- og endringsprosjekter, samt integrasjon med forskjellige løsninger.

Vi er Micro Focus Gold partner, den største Micro Focus Services Integrator (SVI) partneren i Norden og ble utnevnt til Northern Europe Channel Partner of the Year i både 2020 og 2021.