logo_mid2

Webinar 30. mai:

Beskytt virksomheten mot hackere: Automatiser patch-prosessen

Dato: 30.mai  kl. 11 – Gratis webinar

Er din bedrift sårbare for cyberangrep på grunn av manglende patching av operativsystemer og nettverksenheter? Ønsker du å lære hvordan du kan administrere patching og minimere risikoen i et moderne IT-miljø?

Dette webinaret er designet spesielt for IT-sjefer og CIOs som ønsker å lære mer om patch-prosessen og hvordan OpenText NOM (Network Operations Management) og DCA (Data Center Automation) kan hjelpe deg med å optimalisere patch-prosessen og minimere risikoen.

 

Webinaret vil dekke:

  • Hva er patching og hvorfor er det viktig
  • Hvilke konsekvenser kan manglende patching føre til
  • Hvordan kan OpenText NOM og DCA hjelpe deg med lokalisere behov for patching, samt automatisere patch-prosessen
  • Beste praksis for å implementere NOM og DCA i bedriften din
  • Hvordan opprettholde oversikt over hele IT-infrastrukturen og gjøre patch fra dag til dag
KURSHOLDER

Rolf Frydenberg

Rolf Frydenberg er daglig leder i Manag-E Nordic AS og en av grunnleggerne i selskapet. Han har over 40 års erfaring fra IT-bransjen, og regnes som en av Norges fremste innen løsninger for IT-drift. Han har gjennom mange år bistått store virksomheter med komplekse IT-driftsprosjekter.  Før etableringen av Manag-E, har Rolf bakgrunn som analytiker fra Gartner og produktsjef i Hewlett-Packard. Rolf er en ettertraktet foredragsholder og mentor innen IT-drift, og deler ofte sin omfattende kunnskap og erfaring med stadig voksende følgerskare. Han har stått på talerstolen i flere land i Europa samt i USA.

OM OSS

Vi leverer IT-verktøy og tjenester for digitalisering, automatisering og overvåking

Ved hjelp av markedsledende produkter og erfarne konsulenter bistår vi kunder å effektivisere og styrke sine tjenester.

Manag-E har sertifiserte konsulenter innen Service Managment og IT Operations Management med lang erfaring fra implementerings- og endringsprosjekter, samt integrasjon med forskjellige løsninger.

Vi er OpenText Gold partner, den største OpenText Services Integrator (SVI) partneren i Norden og ble utnevnt til Northern Europe Channel Partner of the Year i både 2020 og 2021.

74% av selskapene sier at de rett og slett ikke kan patche rask nok…gjennomsnittlig tid til patching er 102 dager.

Ponemon Institute, 2022