Network Operations Management


Overvåk, administrer og automatiser nettverkene. I én og samme løsning.

Network Operations Management (NOM) er en løsning for å oppdage, overvåke, administrere, automatisere og sikre samsvar for fysiske, virtuelle, trådløse og programvaredefinerte nettverk.

Hero-3
hero-mobile

NOM-løsningen bygger på to tidligere produkter – NNMi (Network Node Manager) og NA (Network Automation). 

NNMi var fokusert på topologi, feil og ytelse, mens NA håndterte konfigurering, sikkerhet og programvareoppdatering av nettverksutstyr. Nå er de integrert i ett felles produkt, for å dekke alle sider ved nettverksdrift.

Både NNMi og NA har blitt omskrevet flere ganger, ettersom nettverk endret seg fra grunnleggende ethernet-LAN og relativt lavhastighets-WAN, til dagens høyhastighets- og svært fleksible nettverk, med trådløse, SDN, MPLS og annen teknologi som var ukjent på begynnelsen av 90-tallet.

Noen viktige funksjoner i NOM:

  • Bransjeledende støtte for fysiske, virtuelle, trådløse og SDN-aktiverte enheter

  • Enkelt verktøysett gir ytelsesstyring og konfigurasjon

  • Nettverksfokusert orkestreringsinnhold gir raskere leveranse av tjenester

  • Policybasert revisjon og oppdatering av programvare på nettverksutstyr

  • Kapasitets- og konfigurasjonsmodelleringsverktøy muliggjør effektiv planlegging

Overblikk over de viktigste funksjonene i  Network Operations Manager:

Express, Premium eller Ultimate

NOM er tilgjengelig i tre versjoner, med voksende funksjonalitet for forskjellige kunders behov. Alle inkluderer topologi, status, ytelse og konfigurasjon, men i forskjellig omfang.

Kan kjøres på offentlig sky

NOM kan både installeres på tradisjonelt vis på Linux- eller Windows servere, på en privat sky basert på OPTIC plattformen eller i offentlige skytjenester som AWS eller Azure.

Visualisering av nettverket

NOM holder oversikt over nettverkets topologi og status, også når dette endrer seg dynamisk. Oppdages en feil i en del av nettverket, sjekkes «naboene» for å finne ut om problemet/endringen gjelder flere enheter.

Moderne brukeropplevelse

NOM er 100 % HTML 5 basert, og krever verken Java eller andre tillegg til funksjonaliteten i en vanlig browser. NOM kan derfor kjøres like enkelt fra nettbrett som fra PC.

Kontroll med konfigurasjon

NOM overvåker konfigurasjon og programvare på nettverksenhetene slik at du har full kontroll med alle endringer som utføres.

Avanserte dashbord

Avanserte dashbord, både predefinerte og de som kunden tilpasser selv, synliggjør status, ytelse og endringer over tid, slik at man enkelte relaterer årsak til symtomer.

NOM_screenshots

 

Thanh

Med Manag-E på laget får dere mer enn bare et verktøy

 

Ved å velge oss som digitaliseringspartner sikrer dere dere ikke bare kraftige verktøy, men også en dedikert organisasjon med omfattende erfaring innen feltet. Vårt erfarne team, med over 100 års bransjeerfaring til sammen, støtter kundene våre gjennom hele leveranseprosessen, også lenge etter at implementeringen av verktøyene er ferdigstilt. For er det én ting vi vet, så er det at enhver organisasjon vil ha behov for endring og utvikling i fremtiden. 

Vi legger stor vekt på å etablere flere kontaktpunkter for virksomheten deres, fra dedikert driftsstøtte og support til strategisk rådgivning og utvikling. Dette gjør at vi kan samarbeide tett med dere for å realisere felles ideer, gjennomføre forbedringer, og videreutvikle produktet og implementeringen i tråd med deres fremtidige behov. 

Som deres samarbeidspartner har vi kapasiteten og kompetansen til å følge opp på flere nivåer, og vi er dedikert til å sikre at våre kunder oppnår suksess ikke bare ved implementeringen, men også i tiden etterpå. Med vår støtte og veiledning kan dere være trygge på at dere får en pålitelig partner som er engasjert i deres suksess og kontinuerlige vekst. 

background-cp-screen card-screen-bg

Vi er klare til å snakke med deg!

Ta kontakt!