Cloud Management


Manglende skykontroll lammer smidigheten.

Styr skytjenester smart for å holde utgiftene forutsigbare og sikkerheten høy.

Hero-3
hero-mobile

Dette kan Cloud Management gjøre for dere:

Unngå kostnadssjokk

Forutsigbar styring av skytjenester lar dere unngå uforutsette kostnader.Oppebevar data trygt i skyen

Implementerer robuste sikkerhetstiltak for å beskytte sensitiv informasjon.

Skaler smart, spar penger

Skalerer skyressurser effektivt etter behov, sikrer kostnadseffektiv drift.

Fleksibilitet møter sikkerhet

Balanserer brukervennlighet med robuste sikkerhetsmekanismer.

Bare bruk skytjenester dere trenger

Optimaliserer bruk av skytjenester for å sikre effektivitet og holde kostnader i sjakk.

En sikrere sky

Kontinuerlig overvåkning og sikkerhetstiltak beskytter skytjenester døgnet rundt.

 

Skyen blir stadig viktigere

Cloud Management er avgjørende i dagens digitale landskap, der virksomheter stadig flytter mer av sin infrastruktur og tjenester til skyen. Dette krever en balanse mellom fleksibilitet, kostnadseffektivitet og sikkerhet. Hybrid Cloud Management (HCMX) fra Manag-E tilbyr en omfattende løsning som gir bedrifter full oversikt og kontroll over sine skyressurser.

Ved å integrere HCMX, kan virksomheter automatisere og optimalisere sine skyoperasjoner, fra overvåkning og administrasjon til sikkerhet og compliance. Dette gjør det mulig å reagere raskt på endringer i etterspørselen, samtidig som man holder kostnadene nede. Videre sikrer HCMX at data forblir sikre og i samsvar med regelverk, noe som er kritisk i en tid hvor datavern står høyt på agendaen.

Manag-Es HCMX-løsning er designet for å støtte virksomheter i alle størrelser og bransjer, og tilbyr skalerbare tjenester som vokser med virksomheten. Enten det er for å drive innovasjon, forbedre kundetjenester eller effektivisere interne prosesser, er HCMX et kraftfullt verktøy som gir virksomheter det de trenger for å lykkes i skyen.

Med Manag-Es ekspertise og HCMXs avanserte funksjoner, kan virksomheter navigere i skylandskapet med større trygghet og effektivitet, og sikre at de er godt posisjonert for fremtidig vekst og suksess i den digitale æraen.

DSC_0268

Med oss på laget får dere mer enn bare et verktøy

Ved å velge oss som digitaliseringspartner sikrer dere dere ikke bare kraftige verktøy, men også en dedikert organisasjon med omfattende erfaring innen feltet. Vårt erfarne team, med over 100 års bransjeerfaring til sammen, støtter kundene våre gjennom hele leveranseprosessen, også lenge etter at implementeringen av verktøyene er ferdigstilt. For er det én ting vi vet, så er det at enhver organisasjon vil ha behov for endring og utvikling i fremtiden. 

Vi legger stor vekt på å etablere flere kontaktpunkter for virksomheten deres, fra dedikert driftsstøtte og support til strategisk rådgivning og utvikling. Dette gjør at vi kan samarbeide tett med dere for å realisere felles ideer, gjennomføre forbedringer, og videreutvikle produktet og implementeringen i tråd med deres fremtidige behov. 

Som deres samarbeidspartner har vi kapasiteten og kompetansen til å følge opp på flere nivåer, og vi er dedikert til å sikre at våre kunder oppnår suksess ikke bare ved implementeringen, men også i tiden etterpå. Med vår støtte og veiledning kan dere være trygge på at dere får en pålitelig partner som er engasjert i deres suksess og kontinuerlige vekst. 

background-cp-screen card-screen-bg

Vi er klare til å snakke med deg!

Ta kontakt!