IT Operations


Oppdag og løs feil automatisk.

Overvåk og forbedre både systemytelsen og brukeropplevelsen gjennom intelligent IT-styring. Vær på forkant av utfordringer som garantert kommer.

Hero-3
hero-mobile

Dette kan IT Operations få til for dere:

Reduser nedetiden

Sikrer at IT-systemene er pålitelige og alltid tilgjengelige for brukerne.

Skreddersydd ytelse for brukerne

Tilpasser IT-tjenester for å sikre velfungerende ytelse og brukeropplevelse.

Forhindre feil før de skjer

Bruker AI-støttet dataanalyse for å forhindre IT-problemer før de påvirker driften.

Spar med effektiv feilretting

Løser IT-utfordringer raskt for å minimere forstyrrelser i tjenestene.

Tjenester tilgjengelige 24/7

Garanterer at IT-tjenester er tilgjengelige når de trengs mest.

Vær på forkant, ikke bare reager

Implementerer de nyeste teknologiske verktøyene for å forbedre IT-flyten.

 

Hyppige IT-feil forstyrrer driften

I dagens IT-landskap, preget av komplekse hybride miljøer, står virksomheter overfor utfordringen med å effektivt overvåke og løse tekniske problemer. Med voksende datamengder, spesielt fra IoT-enheter, blir identifisering av rotårsaker og problemhåndtering både manuelt krevende og det tar mye tid. Dette resulterer i dårlige brukeropplevelser, som kan true både lojalitet og inntekter.

Med verktøy som Operations Bridge og OpScope gir Manag-E IT-avdelinger et forretningsprioritert blikk på tjenesteytelsen over flere skyer, tradisjonelle applikasjoner og nettverk – i ett overblikk. Dette gir operasjonsteamene innsikt i hybridlandskapet de har ansvaret for, muliggjør problemløsning gjennom AIOps og avdekker kundeinnsikter. Ved å samle operasjonell IT-data, leverer Manag-E raskere løsninger, verdifulle innsikter og lavere kostnader.

Med Operations Bridge oppnår du full oversikt over din IT-portefølje, med både agent- og agentløse løsninger for sky, fysiske og containeriserte miljøer. Dette akselererer problemløsningen og konsoliderer overvåket data i en enkel løsning, uten behov for å erstatte eksisterende systemer.

Kombinasjonen av Operations Bridge og OpScopes avanserte skyovervåking er en robust løsning som sikrer ende-til-ende-overvåking av den hybride IT-infrastrukturen. Avansert maskinlæring og automatisering gjør det mulig å finne problemer raskere, avdekke de dypereliggende årsakene – og løse problemene effektivt. Resultatet? Betydelig redusert hendelsesvolum.

Manag-E sine løsninger gir teamet ditt innsikt de kan handle på. For eksempel til å ta bedre beslutninger. Og det lar dem bedre balansere driften av alt som eksisterer med alle de nye behovene og utfordringene som banker på døren.

Rolf

Med oss på laget får dere mer enn bare et verktøy

Ved å velge oss som digitaliseringspartner sikrer dere dere ikke bare kraftige verktøy, men også en dedikert organisasjon med omfattende erfaring innen feltet. Vårt erfarne team, med over 100 års bransjeerfaring til sammen, støtter kundene våre gjennom hele leveranseprosessen, også lenge etter at implementeringen av verktøyene er ferdigstilt. For er det én ting vi vet, så er det at enhver organisasjon vil ha behov for endring og utvikling i fremtiden. 

Vi legger stor vekt på å etablere flere kontaktpunkter for virksomheten deres, fra dedikert driftsstøtte og support til strategisk rådgivning og utvikling. Dette gjør at vi kan samarbeide tett med dere for å realisere felles ideer, gjennomføre forbedringer, og videreutvikle produktet og implementeringen i tråd med deres fremtidige behov. 

Som deres samarbeidspartner har vi kapasiteten og kompetansen til å følge opp på flere nivåer, og vi er dedikert til å sikre at våre kunder oppnår suksess ikke bare ved implementeringen, men også i tiden etterpå. Med vår støtte og veiledning kan dere være trygge på at dere får en pålitelig partner som er engasjert i deres suksess og kontinuerlige vekst. 

background-cp-screen card-screen-bg

Vi er klare til å snakke med deg!

Ta kontakt!