Operations Bridge


Fang opp problemer før brukerne gjør det. 

Operations Bridge (OpsBridge) overvåker IT-miljøet ditt og konsoliderer data fra eksisterende verktøy. Den bruker automatisert oppdagelse, overvåking, analyse og utbedring på tvers av tradisjonell, privat, offentlig, multi-sky og containerbasert infrastruktur.

Hero-3
hero-mobile

OpsBridge automatiserer AIOps med maskinlæring og analyse som reduserer hendelser og akselererer identifisering og utbedring av rotårsaker. Ledende interessenter får praktisk innsikt på sine mobile enheter med skreddersydde dashboards som viser nøkkelstatus, forretnings- og IT-KPIer.

La IT-drift møte alle kravene som kommer (og de kommer!)

Ettersom organisasjoner raskt beveger seg mot digital transformasjon, får IT-drift et økt press for å møte kravene til den moderne bedriften. Det betyr at de må kunne tilby både sky og lokale infrastrukturalternativer for å støtte kritiske forretningsapplikasjoner og tjenester. De må tilpasse seg flytende til nye teknologier, og enkelt ta i bruk nye skyleverandører og andre tjenester valgt av virksomheten. De må være i stand til å overvåke nye applikasjoner og utgivelser med økende frekvens mens de håndterer oppdateringer til eksisterende applikasjonsarbeidsmengder sømløst. Til slutt må IT-drift levere data i kontekst som gir mening for linjene til bedriftsledere. Alle disse er viktige krav som IT-drift skal oppfylle hvis de skal bli sett på som en verdifull partner for dagens digitale virksomhet.

Overblikk over de viktigste funksjonene i  Operations Bridge:

Kjøres lokalt eller på skytjenester

OpsBridge kan både installeres på tradisjonelt vis på Linux- eller Windows servere, på en privat sky basert på OPTIC plattformen eller i offentlige skytjenester som AWS eller Azure.

Automatiser oppdagelse og overvåking

Med OpsBridge kan du se status for IT-ressurser uansett om de går på private eller offentlige skytjenester eller i lokale datasentre.

Sentralisert overvåking

Sentraliser ytelse og hendelseshåndtering. OpsBridge fungerer på tvers av alle datatyper, med støtte for 200+ informasjonsdomener.

AIOps - kunstig intelligens i drift

Bruk avansert korrelasjon, analyse og automatisering for å forbedre rotårsaksanalysen og redusere gjennomsnittlig tid til reparasjon (MTTR).

Applikasjonsfokusert overvåking

OpsBridge hjelper deg å proaktivt overvåke og administrere sluttbrukeropplevelsen for å fange opp problemer før dine brukere gjør.

Sashbord og rapportering

Benytt standard eller tilpassete dashbord og rapporter. Gi handlekraftig innsikt i sanntid for raskere beslutninger.

obm_workspace_aws_azure_1

OpsBridge utnytter AIOps-funksjonene for å konsolidere og analysere alle dataene dine. Den reduserer hendelsesvolumer, isolerer rotårsaken og bruker automatisert utbedring for å fikse problemer raskere med større effektivitet enn manuell reparasjon.

OpsBridge er nå enklere å implementere og oppgradere fordi den er bygget på containere og mikrotjenester. Denne arkitekturen b ringer ny funksjonalitet raskere fra utviklingsavdelingen til markedet, og hjelper deg å oppnå konkurransefortrinn. Det beste av alt er at OpsBridge samler alle disse egenskapene i én enkelt konsoll, slik at du kan se et fullstendig bilde av hele virksomheten din i sanntid.

OpsBridge er designet for å levere reell forretningsverdi, og integrerer med alle verktøyene dine, automatiserer manuelle oppgaver og fokuserer driften på forretningstjenestene og brukerne som påvirkes. OpsBridge utfører disse handlingene ved automatisk å identifisere rotårsaken raskere enn noen gang før, forutsi fremtidig påvirkning og deretter automatisere utbedringshandlinger.

Hovedfordeler:

  • Gjenvinn full synlighet for tilstanden til dine tjenester og sårbarheter på tvers av skybasert og lokal infrastruktur
  • Reduser hendelsesstøy og avdekk rotårsaken raskere med avansert korrelasjon og analyser
  • Kostnadsbesparelser ved automatisering kan omdirigeres til digital innovasjon og presentere IT-resultater for virksomhetsledelsen
DSC_0268

Med Manag-E på laget får dere mer enn bare et verktøy

 

Ved å velge oss som digitaliseringspartner sikrer dere dere ikke bare kraftige verktøy, men også en dedikert organisasjon med omfattende erfaring innen feltet. Vårt erfarne team, med over 100 års bransjeerfaring til sammen, støtter kundene våre gjennom hele leveranseprosessen, også lenge etter at implementeringen av verktøyene er ferdigstilt. For er det én ting vi vet, så er det at enhver organisasjon vil ha behov for endring og utvikling i fremtiden. 

Vi legger stor vekt på å etablere flere kontaktpunkter for virksomheten deres, fra dedikert driftsstøtte og support til strategisk rådgivning og utvikling. Dette gjør at vi kan samarbeide tett med dere for å realisere felles ideer, gjennomføre forbedringer, og videreutvikle produktet og implementeringen i tråd med deres fremtidige behov. 

Som deres samarbeidspartner har vi kapasiteten og kompetansen til å følge opp på flere nivåer, og vi er dedikert til å sikre at våre kunder oppnår suksess ikke bare ved implementeringen, men også i tiden etterpå. Med vår støtte og veiledning kan dere være trygge på at dere får en pålitelig partner som er engasjert i deres suksess og kontinuerlige vekst. 

background-cp-screen card-screen-bg

Vi er klare til å snakke med deg!

Ta kontakt!